Whisky, Rum en andere spirits
Exclusieve & Gelimiteerde spirits.​
Plus
Rokersbenodigdheden
Exclusieve en kwalitatieve aanstekers, knippers, humidors e.a.
Plus
Cigars
Cubaanse, Nicaraguaanse, Dominicaanse, Honduraanse e.a longfiller sigaren.
Sigaren Assortimentslijst
Précédent
Suivant
hello

Premium aanstekers

Jack Daniel's Collection

Limited & Exclusive Spirits

Teeling Collection

Opgelet!! Door wettelijke bepalingen is het verboden om tabaksproducten zoals pijptabak en sigaren te verzenden. U kan deze enkel afhalen in de winkel.

Compass Box Transistor 43%

Référence 5060632880093
€49,00
En stock
1
Détails du produit
Een whisky die in samenwerking met BrewDog Punk IPA de perfecte boilermaker vormt. Gebotteld op 43% Niet gekoeld, Licht 5 Micron Filtratie, Natuurlijke Kleur, Lood Whiskymakers: John Glaser en James Saxon, in samenwerking met Steven Kersley.
TRANSISTOR balanceert mout en graanwhisky en de invloeden van verschillende soorten eikenhouten vaten. De zoetheid van deze whisky, die het resultaat is van de hoge proporties van First Fill Amerikaans eikenhouten vatenrijping, bedekt het gehemelte met een vleugje poedersuiker en honing. Deze zoetheid wordt gecontrasteerd met lagen gedroogde vijgen, marmelade en geroosterde eik van enkelvoudige mouten, afgewerkt in Franse eikenhouten hybride vaten. TRANSISTOR is een geweldige aanvulling op de bittere hop van Punk IPA!
Enregistrer ce produit pour plus tard

Notre histoire

Welkom bij één van de grotere Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een top service. 

Exclusieve & Gelimiteerde Spirits

Bij Philbo heb je een grote keuze van exclusieve & gelimiteerde spirits

Livraison rapide

Vandaag besteld, binnen de 5 dagen in huis

Payez en toute sécurité

Payez en toute sécurité via le cryptage SSL