AANDACHT ALLE BESTELLINGEN ZULLEN VERSTUURD WORDEN OP 08/09/23 - ATTENTION TOUTES LES COMMANDES SERONT ENVOYÉES LE 08/09/23 - ATTENTION ALL ORDERS WILL BE SHIPPED ON 08/09/23

 
 

About us

Welkom in onze winkel, waar we gespecialiseerd zijn in het leveren van unieke en exclusieve artikelen om je rook- en drinkervaring te verbeteren. Onze winkel is een toevluchtsoord voor sigarenliefhebbers, kenners van gedistilleerde dranken en iedereen die de fijnere dingen in het leven waardeert.

Als je onze zorgvuldig samengestelde ruimte binnenstapt, word je direct omringd door een sfeer van verfijning. We zijn er trots op dat we een uitgebreide selectie sigaren aanbieden, zorgvuldig geselecteerd bij gerenommeerde merken en fabrikanten. Of je nu de voorkeur geeft aan een zachte en milde sigaar of aan een rijke en robuuste smaak, onze sigaren zijn geschikt voor verschillende veeleisende fijnproevers.

Naast ons exclusieve assortiment sigaren bieden we ook een breed scala aan accessoires om je rookplezier te vergroten. Van elegante asbakken en prachtige humidors tot sigarenknippers en aanstekers, we zorgen ervoor dat elk accessoire in onze winkel van de hoogste kwaliteit is, waardoor je rookervaring als nooit tevoren wordt verbeterd.

Maar onze winkel draait niet alleen om sigaren; ook de wereld van sterke dranken en alcohol komt aan bod. We zijn er trots op dat we een collectie unieke en zeldzame sterke dranken hebben samengesteld die je niet in de gemiddelde slijterij zult vinden. Van exquise whisky’s, oude rum, eersteklas wodka’s en speciale likeuren, we bieden een gevarieerde selectie om je smaakpapillen te prikkelen en onvergetelijke drinkmomenten te creëren.

Onze gepassioneerd team zal je door ons assortiment begeleiden, zodat je het perfecte artikel vindt dat past bij.

Quality

With us, you choose from a carefully selected range of quality items.

Satisfaction

Your satisfaction is central to us. 100% satisfied customers are what we aim for

Fast delivery

We guarantee correct delivery. Your order, always delivered on time.

Expertise

Our experts are always available with advice or to answer all your questions

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Receive the best offers and personal advice

18+?

Philbo

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?