Whisky, Rum en andere spirits
Exclusieve & Gelimiteerde spirits.​
Meer
Rokersbenodigdheden
Exclusieve en kwalitatieve aanstekers, knippers, humidors e.a.
Meer
Sigaren
Cubaanse, Nicaraguaanse, Dominicaanse, Honduraanse e.a longfiller sigaren.
Sigaren Assortimentslijst
Previous
Next

Opgelet!! Door wettelijke bepalingen is het verboden om tabaksproducten zoals
pijptabak en sigaren te verzenden. U kan deze enkel afhalen in de winkel.

Suntory Hibiki 12y 43% 70cl New label ('12' on the left side of the label)

Art.nr. 4901777194380
€480,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Suntory Whisky Hibiki 12y 43% 70cl

Hoewel deze Hibiki 12 jaar oude fles sinds 2015 uit de handel is genomen, blijft hij een prominente plaats innemen in de harten van Japanse whiskyliefhebbers. Voor de Japanse Whisky boom, bood deze fles vele whisky fans hun eerste ervaring van wat bereikt kon worden met een blended expressie en speelde een grote rol in het veranderen van de voorkeuren van mensen. De resterende voorraad is steeds zeldzamer geworden waardoor dit een gekoesterde fles is onder Hibiki verzamelaars.

Hibiki is het toonbeeld van harmonie. Het werd in 1989 gelanceerd ter herinnering aan Suntory's filosofie van leven in harmonie met mens en natuur. De naam Hibiki betekent "resonantie" in het Japans. Suntory Whisky Hibiki resoneert met de subtiliteiten van de natuur, doordrenkt door de 24 seizoenen van de traditionele Japanse kalender en weerspiegeld in de 24 facetten van het design van de fles. Hibiki is een nobele blend van ontelbare mout en graan whisky's van Suntory's befaamde distilleerderijen, en wordt omarmd als een icoon van Japanse luxe van het bekroonde Huis van Suntory Whisky.

Bewaar dit product voor later

Ons verhaal

Welkom bij één van de grotere Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een top service. 

Exclusieve & Gelimiteerde Spirits

Bij Philbo heb je een grote keuze van exclusieve & gelimiteerde spirits

Snelle levering

Vandaag besteld, binnen de 5 dagen in huis

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie