Whisky, Rum en andere spirits
Exclusieve & Gelimiteerde spirits.​
Meer
Rokersbenodigdheden
Exclusieve en kwalitatieve aanstekers, knippers, humidors e.a.
Meer
Sigaren
Cubaanse, Nicaraguaanse, Dominicaanse, Honduraanse e.a longfiller sigaren.
Meer
Previous
Next
hello

Premium aanstekers

Jack Daniel's Collection

Limited & Exclusive Spirits

Teeling Collection

Opgelet!! Door wettelijke bepalingen is het verboden om tabaksproducten zoals pijptabak en sigaren te verzenden. U kan deze enkel afhalen in de winkel.

Compass Box Transistor 43%

Art.nr. 5060632880093
€49,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Een whisky die in samenwerking met BrewDog Punk IPA de perfecte boilermaker vormt. Gebotteld op 43% Niet gekoeld, Licht 5 Micron Filtratie, Natuurlijke Kleur, Lood Whiskymakers: John Glaser en James Saxon, in samenwerking met Steven Kersley.
TRANSISTOR balanceert mout en graanwhisky en de invloeden van verschillende soorten eikenhouten vaten. De zoetheid van deze whisky, die het resultaat is van de hoge proporties van First Fill Amerikaans eikenhouten vatenrijping, bedekt het gehemelte met een vleugje poedersuiker en honing. Deze zoetheid wordt gecontrasteerd met lagen gedroogde vijgen, marmelade en geroosterde eik van enkelvoudige mouten, afgewerkt in Franse eikenhouten hybride vaten. TRANSISTOR is een geweldige aanvulling op de bittere hop van Punk IPA!
Bewaar dit product voor later

Ons verhaal

Welkom bij één van de grotere Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een top service. 

Exclusieve & Gelimiteerde Spirits

Bij Philbo heb je een grote keuze van exclusieve & gelimiteerde spirits

Snelle levering

Vandaag besteld, binnen de 5 dagen in huis

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie