Whisky, Rum en andere spirits
Exclusieve & Gelimiteerde spirits.​
Plus
Rokersbenodigdheden
Exclusieve en kwalitatieve aanstekers, knippers, humidors e.a.
Plus
Cigars
Cubaanse, Nicaraguaanse, Dominicaanse, Honduraanse e.a longfiller sigaren.
Sigaren Assortimentslijst
Précédent
Suivant
hello

Premium aanstekers

Jack Daniel's Collection

Limited & Exclusive Spirits

Teeling Collection

Opgelet!! Door wettelijke bepalingen is het verboden om tabaksproducten zoals pijptabak en sigaren te verzenden. U kan deze enkel afhalen in de winkel.

Vallein Tercinier Cognac 46°70cl

Référence 5099873052915
€79,00
Stock épuisé
1
Détails du produit
De familie Vallein Tercinier produceert al sinds 1850 een Cognac van een superieure kwaliteit. Wij proefden een groot deel van de collectie en stonden perplex van de finesse. Werkelijk elke jaargang is nog ter beschikking. De geniale afdronk van deze Cognac is ongezien en zal veel whisky drinkers ook de wenkbrauwen doen fronsen in de positieve zin. Zeker de oudere versies zijn gewoon verbluffend qua afdronk. Om deze kwaliteit en maturiteit te ervaren in een andere drank betaalt u minstens drie keer zoveel. Drankenwereld is een fan van het eerste uur en gelooft sterk in de geniale distillatie kunst van Vallein Tercinier, een Cognac buiten categorie. De Vallein Tercinier Cognac VT °46 van Vallein Tercinier bestaat uit: 25 jarige Bon Bois en 15 jarige Fin Bois. Een opvallende Cognac in een eigenzinnige fles met veel raakvlakken met een fijne single malt whisky.
Enregistrer ce produit pour plus tard

Notre histoire

Welkom bij één van de grotere Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een top service. 

Exclusieve & Gelimiteerde Spirits

Bij Philbo heb je een grote keuze van exclusieve & gelimiteerde spirits

Livraison rapide

Vandaag besteld, binnen de 5 dagen in huis

Payez en toute sécurité

Payez en toute sécurité via le cryptage SSL