Whisky, Rum en andere spirits
Exclusieve & Gelimiteerde spirits.​
Meer
Rokersbenodigdheden
Exclusieve en kwalitatieve aanstekers, knippers, humidors e.a.
Meer
Sigaren
Cubaanse, Nicaraguaanse, Dominicaanse, Honduraanse e.a longfiller sigaren.
Sigaren Assortimentslijst
Previous
Next
hello

Premium aanstekers

Jack Daniel's Collection

Limited & Exclusive Spirits

Teeling Collection

Opgelet!! Door wettelijke bepalingen is het verboden om tabaksproducten zoals pijptabak en sigaren te verzenden. U kan deze enkel afhalen in de winkel.

Mandarine Napoléon 38° 70 cl

Art.nr. 8710625700026
€24,50
Op voorraad
1
Productgegevens
Uitgevonden door een van Napoleons Comte d'Empire in 1806, blijft deze verfijnde likeur op basis van cognac, mediterrane mandarijnenschil en een geheime kruidenmengeling een van de referenties in zijn categorie. Het wordt geproduceerd in de buurt van Brussel, België, in de distilleerderij van Biercée. Mandarijn Napoleon wordt gemaakt van cognac, mandarijnen, kruiden en specerijen. Na maceratie van de kruiden, specerijen en mandarijnenschillen in alcohol gaat het mengsel door koperen distilleerketels waar het langzaam wordt gedistilleerd. De destillaten worden vervolgens gemengd met Cognac. Na het mengen met Cognac vindt het mengen langzaam plaats gedurende minstens 6 maanden in roestvrijstalen vaten.
Bewaar dit product voor later

Ons verhaal

Welkom bij één van de grotere Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een top service. 

Exclusieve & Gelimiteerde Spirits

Bij Philbo heb je een grote keuze van exclusieve & gelimiteerde spirits

Snelle levering

Vandaag besteld, binnen de 5 dagen in huis

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie