AANDACHT ALLE BESTELLINGEN ZULLEN VERSTUURD WORDEN OP 08/09/23 - ATTENTION TOUTES LES COMMANDES SERONT ENVOYÉES LE 08/09/23 - ATTENTION ALL ORDERS WILL BE SHIPPED ON 08/09/23

 
 
Whisky, Rum en andere spirits
Exclusieve & Gelimiteerde spirits.​
Meer
Rokersbenodigdheden
Exclusieve en kwalitatieve aanstekers, knippers, humidors e.a.
Meer
Sigaren
Cubaanse, Nicaraguaanse, Dominicaanse, Honduraanse e.a longfiller sigaren.
Sigaren Assortimentslijst
Previous slide
Next slide

Opgelet!! Door wettelijke bepalingen is het verboden om tabaksproducten zoals
pijptabak en sigaren te verzenden. U kan deze enkel afhalen in de winkel.

Compass Box Tobias & The Angel 47,6% 70cl

5060632880017
€875,00
Uitverkocht
1
Productgegevens
Brand: Compass Box
Plaats: VITRINE

Tobias & the Angel is gemaakt van slechts twee percelen whisky, die we waarschijnlijk niet meer op deze leeftijd zullen kopen, en is een hoogtepunt van twee decennia whisky maken.

Wij hebben al heel lang een grote bewondering voor de whisky's van de Clynelish en Caol Ila distilleerderijen. Sinds Eleuthera, dat we in 2002 hebben gecreëerd, hebben we begrepen dat deze twee distilleerderijen elkaar uitstekend aanvullen.

Onze verering voor de smaakprofielen van deze distilleerderijen is zo groot, en de ouderdom van de individuele whisky's die we voor deze blend hebben gebruikt is zo hoog, dat we ons voor de inspiratie voor het etiket hebben gebaseerd op de schilderijen uit de Renaissance.

Gebotteld op 47,6%.
Niet chill-gefilterd
Natuurlijke kleur


Lead Whiskymaker: John Glaser
Wij hebben gekozen voor Tobias & de Engel, gemaakt in het atelier van Andrea del Verrocchio in de 15e eeuw. Een van de jonge leerlingen, en de schilder van het kleine harige hondje en de glanzende vis die Tobias draagt, was Leonardo da Vinci.

Wij houden van de schoonheid in het werk, en de symboliek van de naïeve jongen en de goddelijke engel. Het geeft aan hoe wij de relatie zien tussen het etherische karakter van de 24 jaar oude whisky, afkomstig van de Clynelish Distillery, en de aromatische rokerigheid die de aanzienlijk oudere spirit van de Caol Ila Distillery tentoonspreidt.

Net als het schilderij betovert en verbijstert deze whisky. Het is een uniek werk, een bewijs van alles wat we in bijna 20 jaar whisky blenden hebben geleerd.
Bewaar dit product voor later

Ons verhaal

Welkom bij één van de grotere Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een top service. 

Exclusieve & Gelimiteerde Spirits

Bij Philbo heb je een grote keuze van exclusieve & gelimiteerde spirits

Snelle levering

Vandaag besteld, binnen de 5 dagen in huis

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies

18+?

Philbo

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?