Whisky, Rum en andere spirits
Exclusieve & Gelimiteerde spirits.​
Meer
Rokersbenodigdheden
Exclusieve en kwalitatieve aanstekers, knippers, humidors e.a.
Meer
Sigaren
Cubaanse, Nicaraguaanse, Dominicaanse, Honduraanse e.a longfiller sigaren.
Sigaren Assortimentslijst
Previous
Next

Opgelet!! Door wettelijke bepalingen is het verboden om tabaksproducten zoals
pijptabak en sigaren te verzenden. U kan deze enkel afhalen in de winkel.

Akkeshi Kanro 2020 - Limited Edition - 55% - 70cl

Art.nr. 4573479360211
€299,00
Uitverkocht
1
Productgegevens
De Akkeshi Kanro is de eerste release in de nieuwe "24 Solar Terms" line-up van de distilleerderij. Deze opwindende reeks flessen onderzoekt de effecten die het lokale klimaat, de fauna en de landbouwactiviteit hebben op de uitzonderlijke vloeistof die door de distilleerderij wordt geproduceerd, waarbij Kanro vertaald kan worden als "koude dauw".

De whisky is gemaakt van peated malt whisky die gerijpt is in een mix van bourbon-, wijn-, mizunara- en sherryhout voordat ze met elkaar zijn gemengd om een zachte, intrigerende en smaakvolle expressie te creëren. Als u, net als wij, genoten hebt van de Sarorunkamuy, dan zal de Kanro zeker in de smaak vallen.

In de neus zachte aardbeien (een thema van de Akkeshi whisky's), sinaasappel, appel en granen, die zich naadloos vermengen met beboterde toast, zure citroen en een zoete romigheid. In de mond komen nog meer zoetheid, aanhoudende zwarte peper en romige chocolade voor een middellange afdronk. Het is een mooie, zachte en pittige whisky, precies zoals we gewend zijn van deze veelbelovende jonge distilleerderij.

Net als bij hun vorige whisky release, is alle whisky in de Kanro waarschijnlijk minstens 3 jaar gerijpt. Dit is nog een andere aantrekkelijke eigenschap van de Akkeshi distilleerderij - ze zijn altijd eerlijk geweest en hebben vanaf het begin hoge normen gehanteerd, wat betekent dat wij (de drinkers) vertrouwen kunnen stellen in hun producten, wetende dat ze dag na dag streven naar het produceren van iets echt uitzonderlijks, in plaats van iets dat alleen maar winstgevend is.

De Akkeshi Kanro is gelimiteerd tot slechts 15.000 flessen en als hij net zo populair is als hun laatste botteling, zullen ze niet lang beschikbaar zijn.

Bewaar dit product voor later

Ons verhaal

Welkom bij één van de grotere Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een top service. 

Exclusieve & Gelimiteerde Spirits

Bij Philbo heb je een grote keuze van exclusieve & gelimiteerde spirits

Snelle levering

Vandaag besteld, binnen de 5 dagen in huis

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie