Sorteer van  A naar Z  |  Z naar A  |  € naar   |   naar €  |  Zoek binnen deze categorie:  
Gin - Forest dry gin - spring - 50cl - 45 %
Beschrijving: Bij de Forest Dry Gin werd kost noch moeite werden gespaard. In tegenstelling tot veel andere gins wordt er in het productieproces van de Forest Dry gins geen aangekochte ethanol gebruikt maar wordt deze zelf gemaakt en viermaal gedistilleerd. Ook van artificiŽle smaakmakers is er geen sprake, enkel verse botanicals. De gebruikte kruiden zijn zelf gekweekt op het domein van de distilleerderij. Op het domein staat een bos waaruit de kruiden geplukt worden. Enkel de specerijen komen uit het buitenland, om de eenvoudige reden deze hier niet groeien. Het fruit wordt zelf gekweekt of op zín minst aangekocht van Belgische bio-telers. Alle kruiden en fruitsoorten worden afzonderlijk gemacereerd en gedistilleerd alvorens ze bij de gin gaan. Nadat de gin en de botanicals elkaar ontmoeten wordt het geheel ook nog enkele weken te rusten gelegd, zodat de etherische oliŽn voldoende tijd krijgen om door te dringen.Er wordt gewerkt met seizoensgebonden botanicals, daarom besloot Jurgen ook om 4 varianten te maken: voor elk seizoen een aparte gin!De Forest Dry Gin Spring is de 3de Forest van Jurgen Lijcops. Spring of lente verwijst naar bloesems en rozenblaadjes. Wanneer je de Gin met de Tonic vermengt gaat hij van rood naar fluo roos.Wie wil kennis maken met de smaak van de diverse gins hoeft daarvoor zelfs de fles niet eens te openen. De boom op de etiket aan de achterzijde van de fles bevat immers het overeenkomstig aroma en het volstaat om daarover te wrijven. Elk etiket bevat ook een QR-code die mits activering direct een link legt met paginaís op website en Facebook.
%: 42 %
Merk: Forest dry gin - autumn -
Inhoud: 50cl
Details: The Perfect Serve:Een copa gin glas met veel ijs / 5 cl Forest Spring / eetbare rozenblaadjes / Neutrale Premium Tonic of Schweppes Premium Lavendel & Oranjebloesem
Geen voorraad 44,00 €
Gin - Forest dry gin - Winter - 50cl - 45 %
Beschrijving: Bij de Forest Dry Gin werd kost noch moeite werden gespaard.In tegenstelling tot veel andere gins wordt er in het productieproces van de Forest Dry gins geen aangekochte ethanol gebruikt maar wordt deze zelf gemaakt en viermaal gedistilleerd. Ook van artificiŽle smaakmakers is er geen sprake, enkel verse botanicals. De gebruikte kruiden zijn zelf gekweekt op het domein van de distilleerderij. Op het domein staat een bos waaruit de kruiden geplukt worden. Enkel de specerijen komen uit het buitenland, om de eenvoudige reden deze hier niet groeien. Het fruit wordt zelf gekweekt of op zín minst aangekocht van Belgische bio-telers. Alle kruiden en fruitsoorten worden afzonderlijk gemacereerd en gedistilleerd alvorens ze bij de gin gaan. Nadat de gin en de botanicals elkaar ontmoeten wordt het geheel ook nog enkele weken te rusten gelegd, zodat de etherische oliŽn voldoende tijd krijgen om door te dringen.Er wordt gewerkt met seizoensgebonden botanicals, daarom besloot Jurgen ook om 4 varianten te maken: voor elk seizoen een aparte gin! Op 15 januari worden de eerste 2 gins gelanceerd: Forest Dry Gin Autumn en Forest Dry Gin Winter. De andere varianten volgen later.Een dominante smaak van jenverbes aangevuld met verscheidene soorten citrus maakt van de Forest Winter een krachtige, pikante Gin Wie wil kennis maken met de smaak van de diverse gins hoeft daarvoor zelfs de fles niet eens te openen. De boom op de etiket aan de achterzijde van de fles bevat immers het overeenkomstig aroma en het volstaat om daarover te wrijven. Elk etiket bevat ook een QR-code die mits activering direct een link legt met paginaís op website en Facebook.
%: 45 %
Merk: Forest dry gin - WINTER
Inhoud: 50cl
Details: Een copa gin glas met veel ijs / 5 cl Forest Winter / Stengel Citroengras & schijf pompelmoes & Staartpeper of Jeneverbes/ Fever-Tree Indian Tonic of Fever-Tree Mediterranean Tonic
In voorraad 44,00 €
Gin - Forest dry gin - autumn - 50cl - 45 %
Beschrijving: Bij de Forest Dry Gin werd kost noch moeite werden gespaard. In tegenstelling tot veel andere gins wordt er in het productieproces van de Forest Dry gins geen aangekochte ethanol gebruikt maar wordt deze zelf gemaakt en viermaal gedistilleerd. Ook van artificiŽle smaakmakers is er geen sprake, enkel verse botanicals. De gebruikte kruiden zijn zelf gekweekt op het domein van de distilleerderij. Op het domein staat een bos waaruit de kruiden geplukt worden. Enkel de specerijen komen uit het buitenland, om de eenvoudige reden deze hier niet groeien. Het fruit wordt zelf gekweekt of op zín minst aangekocht van Belgische bio-telers. Alle kruiden en fruitsoorten worden afzonderlijk gemacereerd en gedistilleerd alvorens ze bij de gin gaan. Nadat de gin en de botanicals elkaar ontmoeten wordt het geheel ook nog enkele weken te rusten gelegd, zodat de etherische oliŽn voldoende tijd krijgen om door te dringen. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden botanicals, daarom besloot Jurgen ook om 4 varianten te maken: voor elk seizoen een aparte gin!.De Forest Dry Gin Spring is de 3de Forest van Jurgen Lijcops. Spring of lente verwijst naar bloesems en rozenblaadjes. Wanneer je de Gin met de Tonic vermengt gaat hij van rood naar fluo roos.Wie wil kennis maken met de smaak van de diverse gins hoeft daarvoor zelfs de fles niet eens te openen. De boom op de etiket aan de achterzijde van de fles bevat immers het overeenkomstig aroma en het volstaat om daarover te wrijven. Elk etiket bevat ook een QR-code die mits activering direct een link legt met paginaís op website en Facebook.
%: 45 %
Merk: Forest dry gin - autumn -
Inhoud: 50cl
Details: The Perfect Serve: Een copa gin glas met veel ijs / 5 cl Forest Spring / eetbare rozenblaadjes / Neutrale Premium Tonic of Schweppes Premium Lavendel & Oranjebloesem
Geen voorraad 44,00 €
Gin - Ferdinand's Saar dry gin - 50 cl - 44%
Beschrijving: Carefully hand-picked Riesling grapes from the steep shale slopes of the Zilliken estate on the grand Saarburger Rausch site make our gin a unique taste experience. The craftsmanship of our Master Distiller Andreas Vallendar and over 30 finely balanced botanicals taken from the vineyards and our own cultivation guarantee a high-quality product from the Saar region that promises supreme drinking pleasure.
%: 44%
Merk: Gin - Ferdinand's Saar dry gin
Inhoud: 50 cl
In voorraad 39,50 €
Gin - Monkey 47 - 50 cl - 47%
%: 47%
Merk: GIN Monkey 47
Inhoud: 50 cl
Details: De gin zelf is rijk van smaak, zeer aromatisch en heeft een complexe neus. Je smaakpapillen worden meegenomen door kruidige en bloemige toetsen, citrus, rode bosbessen en ander fruit en specerijen. De jeneverbes Ė overvloedig te vinden in het Zwarte Woud Ė is duidelijk aanwezig, evenals de smaak van den (een beetje de geur van dennenbomen na regen). De 47 verwijst niet alleen naar het aantal graden maar ook naar de 47 handgeplukte kruiden en specerijen uit het Zwarte Woud (en IndiŽ) die in extreem zacht bronwater geweekt worden. Vooraleer men overgaat tot botteling Ė slechts 2500 flessen per jaar Ė heeft Monkey 47 Gin al ongeveer 100 dagen gerijpt in vaten van aardewerk.
Naam: GIN Monkey 47
In voorraad 39,00 €
Gin - HENDRICK'S - 70 cl - 41,4 %
%: 41,4 %
Merk: GIN HENDRICK'S
Inhoud: 70 cl
Details: SMAAK: Apart. Fris dankzij de komkommer, minder jeneverbes, veel florale accenten. Ook het aroma van de roos is goed herkenbaar.
Naam: GIN HENDRICK'S
Geen voorraad 38,00 €
Gin - Kimerud - Distilled gin small batch - 47% - 70 cl
Land: Norway
%: 47
Merk: Kimerud
Inhoud: 70 cl
Naam: Gin - Kimerud - Distilled gin small batch - 47% - 70 cl
In voorraad 47,00 €
 
Pagina 1
 
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

Labels